dijous, 14 de juny del 2018

Excursió a la Llometa de Llavata

Al maig vinguérem per primera vegada a la Llometa de Llavata i hui hi hem tornat per continuar gaudint de l’entorn i de totes les possibilitats tan riques que ens ofereix.
La reflexió sobre les experiències d'anys anteriors ens ha fet adonar­-nos que és molt important que els infants puguen gaudir d'un mateix entorn nou, d'uns mateixos materials nous, etc. més d'una vegada. 
I és que, amb infants tan xicotets, l'experiència, i el profit que en trauen, canvia molt si es tracta d'un entorn desconegut o ja conegut.
En la primera presa de contacte, per exemple, hi ha xiquets que, davant de tanta novetat, prefereixen arrecerar­-se amb la mestra, mirar­-s'ho tot des de la distància o explorar només els espais més propers.
En la segona i successives vegades, però, la seguretat que els dóna trobar­-se en un lloc que ja coneixen, facilita que en puguen fruir molt més, dóna lloc a situacions de joc lliure amb més recorregut i permet que sorgisquen noves possibilitats experimentatives, de transformació i interacció amb els materials que troben al pas de la seua exploració.
I ací ens teniu, gaudint de cada racó de la granja i..., com molts de vosaltres ja sabeu, buscant la nostra estimada vaca Paca.
I és que, des de dilluns que no tenim llet a l'Escoleta per a berenar, i no sabem què li deu passar! De moment no l'hem trobada, però tant el paó com els cavalls, les cabres i els porcs ja n'estan assabentats i s'han sumat a la cerca.A més, demà tindrem uns ajudants d'alta categoria, vindran els xiquets més menuts de l'Escoleta, experts gatejadors i escorcolladors! 
Bona nit, famílies!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada