diumenge, 10 de juny del 2018

Xarrada "L'alimentació industrial infantil al descobert"

Divendres passat va vindre a l’Escoleta Marta Ribó, de Justícia Alimentària i Escola d'AMPES d'alimentació saludable i sostenible, per parlar-nos de l’alimentació industrial infantil.
Un negoci bastant recent que s’embutxaca milions d'euros a l’any venent-nos productes amb un valor nutricional escassíssim i, en molts casos, clarament insans, i aprofitant-se de tot un entramat publicitari enganyós i de falsos avals mèdics comprats a base de talonari. 
Mireu si no els ingredients, per exemple, dels potets d’arròs i de pollastre, amb tan sols un 18 % d’arròs i pollastre, i un 60 % d’aigua; dels paquets de farinetes, amb un terç de sucre; o dels pots de cacau en pols, que tenen un 70 % de sucre.
Realment escandalós i gravíssim.
Moltes gràcies, Marta, per la xarrada i per tota la faenada de conscienciació que esteu fent arreu. Sou imprescindibles. 
Si no vau poder vindre i voleu saber-ne més, us recomanem llegir l’informe “El meu primer verí”, que acaben de publicar, i sobretot, eliminar de la dieta dels infants els productes que emmalalteixen, i omplir-la de menjar real, casolà, i d’aliments frescos, de proximitat i de temporada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada